Направете запитване за индивидуално пътуване

За да организираме вашето tailor-made индивидуално пътуване и изготвим персонализирана програма, попълнете формата за запитване.

Моля, посочете:

  • име и коректен e-mail адрес – на него получавате вашата оферта;
  • телефон – обаждаме ви се до 24 часа след като получим вашето запитване и обсъждаме предпочитанията ви;
  • желани дати за почивка или екскурзия;
  • къде искате да отидете и кой туристически пакет според вида пътуване сте си избрали.

Необходима ни е малко информация, за да организираме пътешествие по ваш вкус.

 

Форма за запитване

.

→ Ако сте попълнили коректно формата, трябва да получите известие на екрана си за успешно изпратено запитване.

→ Ако не сте попълнили коректен телефонен номер, и ние не успеем да се свържем с вас на посочения телефон, считаме запитването ви за невалидно.

Какво се случва след като изпратите поръчка за изготвяне на индивидуално пътуване

  1. Обаждаме ви се по телефона до 24 часа след като сме получили запитване от вас. Задаваме ви няколко въпроса, чиито отговори ни помагат да ви предложим настаняване и програма според вашите желания и интереси.
  2. Изготвяме ви оферта, която включва място за настаняване, изхранене (закуска, закуска и вечеря или all inclusive), самолетни билети, трансфер и я изпращаме на посочения от вас e-mail адрес.

→ Ако не получите оферта в рамките на 2 работни дни от нашия разговор, моля проверете в папка спам на вашия e-mail и се уверете, че пощенската ви кутия не е препълнена. В случай, че не е нито едно от горепосочените, моля, свържете се с нас на телефон: +359 884 007 076.

  1. Избирате най-подходящия, от всички изготвени специално за вас варианти и потвърждавате писмено, по e-mail, избраната оферта.
  2. Подготвяме документите за резервация и ги изпращаме на електронната ви поща.
  3. Потвърждаваме ви резервацията и очакваме плащане по банков път, според условията, посочени в документите. Банковите сметки на „Какао Турс“.