Ние от Какао Турс създаваме моменти, вие създавате спомени

“Какао Турс” е единственият по рода си туроператор в България,
специализиран в създаването на поръчкови
програми изцяло според желанията на клиента.

Предлагаме ви tailor-made пътувания до близки, далечни и екзотични дестинации. От 2009 година насам организираме почивки и екскурзии според вкусовете, интересите, желанията и бюджета на нашите клиенти. Фокусирани сме върху пътешествия без група и водач, но с 24/7 асистенция от наша страна, които изцяло задаволяват всяка ваша нужда от отдих и забавление.

плаж на екзотичен остров

Кой организира мечтаното от вас пътуване

Кремена Колчева и Антони Константинов са хората, с които общувате, докато организираме вашето пътуване и след това, ако се нуждаете от нещо по време на почивката си. Останалата част от екипа ни работи зад сцената.

За нас е важно “Какао Турс” да остане бутикова туристическа агенция за поръчкови индивидуални пътувания, в която наистина познаваме вкусовете ви, грижим за вас и ви помагаме да се насладите максимално на пътешествията си.

Творческата натура на Кремена и умението ѝ да вниква в хорските желания ви гарантира най-интересната за вас програма. А благодарение на комбинативния ум на Антони и на неговата изобретателност, винаги получавате най-добрата оферта за почивка или екскурзия.

 

Защо създадохме “Какао Турс”

Създадохме нашата туристическа агенция за поръчкови индивидуални пътувания през далечната 2008 г. “Какао Турс” е специално за хората, които търсят нови усещания и пълноценна почивка и държат да се съобразяват само със собствените си желания и време. Съзнавахме, че поемаме риск, защото масово се залага на групови пътувания, но знаехме, че има специална група хора, които се нуждаят от услугите ни. Фактът, че работим и до днес, доказва, че сме прави и че вършим работата си добре.

Удостоверение за ТО

“Какао Турс” ЕООД притежава удостоверение за регистрация на туроператорска дейност РК-01-6301 издаден на 16.01.09 г. въз основа на чл. 18, ал. 5 и 9 от Закона за туризма и заповед № PK-07-2/14.01.2009 г. на Председателя на Държавната агенция по туризъм.

Удостоверение за ТА

“Какао Турс” ЕООД притежава удостоверение за регистрация на  туристическа агентска дейност РК-01-6341 издаден на 16.02.09 г. въз основа на чл. 18, ал. 5 и 9 от Закона за туризма и заповед № PK-07-8/13.02.2009 г. на Председателя на Държавната агенция по туризъм.

Застраховка ОТ

Съгласно изискванията по чл. 97 от ЗТ, “Какао Турс” ЕООД има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” с полица № 03700100004892/12.01.2024 на “ЗД Евроинс” АД с адрес за кореспонденция: гр. София, 1612, ул. “Софийски герой” № 3, вх. Б, ет. 1, офис 21, e-mail: sofia24@euroins.bg.

Естествен басейн

Какво може да предложим

Също като вас пътешестваме и продължаваме да откриваме нови хоризонти. Когато изготвяме вашата поръчкова програма за индивидуално пътуване, влагаме професионален и личен опит. Работим с водещи туроператори, агенции и дистрибутори на световно ниво и можем да ви осигурим желаното настаняване и да ви препоръчаме най-интересните активности във всяка точка на света.

яхта

Почивки и екскурзии в цял свят

Ще организираме вашето пътуване до всяка точка на света, без значение дали това са шумни и динамични мегаполиси или романтични и идилични острови.

Индивидуални пътувания по ваша поръчка

Изберете къде искате да отидете и ние ще ви заведем там. Посочете период на пътуване, транспорт и атракциони, които желаете да посетите и ние ще организираме индивидуално пътуване за вас.

Семейни почивки със забавления за деца

За най-малките ни клиенти ще подберем подходящите комлекси, в които те да се забавляват, а вие да релаксирате. Ще ви предложим още и посещения на най-големите увеселителни паркове в света.

Групови автобусни и самолетни програми

Когато искате да пътувате с приятели или колеги, ние ще изготвим програма за вашата затворена група. Ще организираме фирмено парти, съобразявайки и най-малките детайли.

Морски и речни круизни пътувания

За любителите на  корабоплаването предлагаме богат избор от круизи на най-добрите круизни компании. Ще осигурим още и трансфери от и до пристанището на вашето отплаване.

Романтични почивки за вашия меден месец

За най-щастливите моменти в живота ви, ще ви предложим най-красивите места на света. Ние ще направим вашата романтична почивка – незабравима.

Настаняване в луксозни и бутикови хотели

Нашите предложения за настаняване са базирани на богатият ни опит и многобройните контакти в областта на туризма. Ще ви предложим селекция от най-добрите хотели, отговарящи на вашите изисквания и критерии.

24/7 съдействие

В случай на нужда по време на вашето пътуване, ние ще ви съдействаме от разстояние. Разчитайте на нас.

Ако обичате да четете за екзотични дестинации и да търсите идеи за нови пътувания и забавления, абонирайте се за бюлетина ни. Получавате го няколко пъти месечно, директно в електронната си поща.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Защо да изберете нас

  • Подготвяме най-подходящата оферта за вас по предварително заявени приоритети, критерии и бюджет.
  • Познаваме отлично това, което предлагаме и отговаряме бързо и точно на всичките ви въпроси.
  • Разполагаме с голям набор от хотели и дестинации, имаме широк поглед върху туристически пазар, а наши партньори са едни от най-големите туристически агенции у нас и в чужбина.
  • Нашият екип от високо квалифицирани специалисти ви поднася нужната информация, позовавайки се на дългогодишен опит и лични впечатления.
  • Изпипваме дори и най-малките детайли, защото вярваме, че малките неща правят живота по-хубав.
  • Реагираме незабавно и адекватно във всяка ситуация, така че с нас пътуването ви да премине гладко и безпроблемно.
лодка

СТЪПКА 1

Описвате ни вашето мечтано пътуване

С персонален подход и нестандартно мислене планираме маршрута, транспорта и настаняването ви и ви изготвяме програма за почивка и активности, съобразени изцяло с вашите вкусове, интереси и желания.

 

красив екзотичен пясъчен плаж

СТЪПКА 2

Получавате персонализирана оферта

Всяко предложение за индивидуално пътуване се базира на вашите отговори, на дългогодишния ни опит в бранша и на лични впечатления от почти всички близки, далечни и екзотични дестинации.

 

СТЪПКА 3

Избирате вариант на програма и пътуване

Нека е този, който ви пасва най-добре. Ние резервираме всичко – от самолетните билети до билетите за концерт и масата ви за вечеря и сме на линия за вас 24/7 по време на цялата ви почивка.

Изпратете ни запитване

Пишете ни какъв тип почивка или екскурзия желаете и докъде искате да пътувате. Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа, за да разберем как си представяте вашето пътешествие.

.

Кои са нашите банкови сметки

Банковите сметки на “Какао Турс” ЕООД са в български лева (BGN). В основанието за превод, моля запишете номера на резервацията.

Първа инвестиционна банка

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
IBAN: BG 94 FINV 9150 10 15291032
BIC: FINVBGSF

Лого на Общинска банка

ОБЩИНСКА БАНКА
IBAN: BG 04 SOMB 9130 10 45439901
BIC: SOMBBGSF