Градините “Койкенхоф”, Нидерландия (Keukenhof Tulip Gardens, Netherlands)

Иска ви се да направите пътешествие до единствено по рода си място, да видите красоти, които не съществуват другаде по света, но нямате време за дълги пътувания и екзотични дестинации? Посетете парка “Койкенхоф” (Keukenhof Tulip Gardens), Нидерландия (Netherlands).

Жълти лалета в парка Койкенхоф (Keukenhof), Нидерландия (Netherlands)

Западна Европа

Нидерландия

Амстердам

Той е разположен на 32 хектара земя между Амстердам (Amsterdam) и Хага (The Hague) и отваря врати за посетители само 2 месеца в годината – от средата на март до средата на май.

Какво толкова необикновено има в един парк? Всяка пролет, в градините “Койкенхоф” разцъфтяват 7 милиона пролетни цветя, засадени на ръка. Представете си цветовете и аромата, които се носят от безкрайните полета с лалета, нарциси, зюмбюли, кукувиче грозде, хризантеми, гербери, люляк, азалии. При това отделните зони са оформени в различен стил. Разхождате се из английска градина, за да стигнете до японска градина, оттам да минете през уж дива градина и да продължите пеша, на колело или с лодка да откривате все по-красиви и красиви места.

Keukenhof Gardens, Netherlands

Keukenhof Gardens, Netherlands

Да пътешестваме заедно! С нас научавате какво и къде по света е най-интересно да се прави и кои са най-красивите и вдъхновяващи места. Ежемесечно получавате и информация за атрактивни и изгодни предложения за пътувания.

Абонирайте се за нашия електронен бюлетин

По време на това пищно тържество на пролетта екипът, който се грижи за парка “Койкенхоф” представя и специална изненада, всяка година на различна тема. Някои от най-впечатляващите творения досега са били портрет на Ван Гог, направен от стотици цветя, цветна мозайка от 60 000 лалета и зюмбюли и цветните инсталации, препращащи към 60-те години на XX век, Удсток и хипитата. Каква е изненадата за 2020 година ще разберете, ако посетите парка.

 

Keukenhof Gardens, Netherlands

Keukenhof Gardens, Netherlands

Как работим

 

  1. Казвате ни къде и кога искате да отидете.
  2. Изясняваме точно какъв тип почивка желаете.
  3. Изготвяме оферта и програма според вашия вкус, бюджет и интереси.

Ще можете още да се включите в бърз курс по аранжиране на цветя; да си направите пикник близо до вятърната мелница или да опитате традиционни холандски специалитети, докато се наслаждавате на гледката; да се разходите с екскурзовод, за да научите историята на парка “Койкенхоф” и тайните на цветята.

Червени лалета в Койкенхоф (Keukenhof), Нидерландия (Netherlands)

Лале от градините Койкенхоф, Нидерландия

Лалета в Нидерландия

Лилави лалета

Подарете си неповторимо преживяване – вижте как ще изглежда градината на Европа (Europe) тази година. Ние сме готови да ви помогнем в организацията на приключението.

Кажете ни къде и кога искате да пътувате и в рамките на 24 часа ще ви се обадим на посочения от вас телефонен номер, за да уточним какъв тип пътуване си представяте и след това да ви изготвим оферта.

Изпратете запитване

.

Ще харесате още

Eкскурзия в Марсилия

Eкскурзия в Марсилия

Вторият по големина град във Франция (France) се е разлял по хълмовете на Френската ривиера (French Riviera) в очакване на вашите възхитени погледи. Марсилия (Marseille) е честа круизна спирка. От нея лъха на разкош, на бунт, на горещина и страсти....

read more
Свети Валентин в Европа

Свети Валентин в Европа

Две са нещата, необходими за празнуване на свети Валентин – любов и взаимност. Всичко останало е разкошно допълнение към щастието ви. Използвайте празника, за да заздравите връзката си и да споделите още един перфектен ден заедно. Дали ще...

read more
Европейски круизи

Европейски круизи

Круиз из Европа (Europe) е вълнуващо преживяване дори за хора, които са били във всяка една европейска страна и са пътували доста по света. Те ви дават друг поглед върху познатите места и се наслаждавате на удоволствия и забавления, които няма как...

read more
Обиколка на Париж

Обиколка на Париж

Париж (Paris) е град на любовта, романтиката, изкуството. Може да бъде град на мистериите или град на кулинарните изкушения. Зависи от това какво вие искате да откриете в него. В столицата на Франция (France) въпросът “Какво може да правите днес?”...

read more
Сватбени церемонии

Сватбени церемонии

Срещнали сте човека, с когото искате да прекарете живота си, получили сте най-романтичното предложение за брак и сега искате да имате “най-” сватба. Разбираме ви, щастието трябва да се празнува, допълва и увеличва. Сигурно имате вече поне 2 – 3...

read more
Какао Турс

Кои сме ние

“Какао Турс” е първата и единствената по рода си туристическа агенция в България, специализирана в организирането на индивидуални поръчкови пътувания. От 2009 г. насам предлагаме tailor-made почивки и екскурзии на нашите клиенти. Грижим се за всичко, свързано с вашата почивка, вие само ѝ се наслаждавате.

.

Последни публикации

Топ 7 Оман

Топ 7 Оман

Оман (Oman), разположена на Арабския полуостров...

Потърсете ни

+359 884 007 076