Планирайте пътуване с индивидуална поръчкова програма

Остават ви още няколко стъпки до мечтаната почивка, организирана от нас.
За да ви предложим индивидуално пътуване, което наистина отговаря на вашите очаквания, трябва да знаем какво искате.

Отговорете на нашите 5 въпроса и ние ще ви изготвим предложение за идеалната почивка.

Моля ви, обсъдете въпросите с всички, с които ще пътувате, за да сте сигурни, че имате еднакви очаквания и желания. Това ще ви гарантира спокойствие и приятни изживявания заедно. Благодарим ви.

1. Как очаквате да прекарате отпускате си?

Помислете от почивка ли имате нужда, или от нови преживявания.

  • Почивката обикновено включва релаксираща програма и едно, най-много смяна на две, места за настаняване за целия ви престой.
  • Екскурзията обикновено включва динамична програма, посещения на различни събития и забележителности и смяна на повече места за настаняване.
  • Комбинация от почивка и екскурзия. Това също е чудесно решение, просто е важно да знаем предварително, че имате нужда и от релакс, и от приключения.

2. Какъв тип изживявания искате да включва вашето индивидуално пътуване?

Приключения с повече адреналин; спа релакс; кулинарни обиколки; шопинг пътувания; посещения на карнавали и фестивали; или потапяне в традициите на конкретна страна и опознаване на културно-историческото й наследство.

Можем да ви предложим всичко, което отговаря на интересите и желанията ви. Само ни кажете какви са те.

3. Къде искате да отидете и с какъв бюджет разполагате?

Знаете къде искате да отидете, но все още да не сте определили бюджет.
Нямате представа къде ви се ходи, но имате заделен бюджет за пътуване.
И в двата случая можем да ви предложим варианти.

Имайте предвид, че винаги предлагаме най-доброто като опции за настаняване, транспорт и трансфер в съответния ценови клас.

Балансираме между качеството и цената на услугите, които ще ползвате по време на почивката си, но залагаме повече на удобствата, отколкото на най-ниската възможна цена.

4. Какъв вид настаняване предпочитате?

Ако настаняването е добро, успехът на почивката е гарантиран. Затова ни кажете къде искате да отдъхвате по време на отпуската си. Обмислете следните показатели:

  • тип хотел – луксозен комплекс, поместен в една сграда; комплекс тип вилно селище с много зелени пространства между сградите; бизнес хотел, etc.;
  • местоположение – държите да е на плажа; да е усамотен; да е близо до определени забележителности; да е до конкретен бизнес център, etc.;
  • изхранване – искате само нощувка със закуска или предпочитате хранене на all inclusive? Кажете ни какво предпочитате, за да го осигурим.

5. Как ще се придвижвате, когато стигнете до желаната дестинация?

Ако вече знаете как искате да почивате, ще имате отговор на този въпрос. Това са трите варианта, от които обикновено избират нашите клиенти:

  • частен или споделен трансфер – ако отивате на релаксираща почивка в голям комплекс, в който има всичко, трансферът ви е напълно достатъчен;
  • кола под наем – ако сте заложили на приключенията и искате да обикаляте повече, и разбира се, ако сте или сте с опитен шофьор;
  • кола с шофьор – ако предпочитате частен тур за 6, 8 или 10 часа; повечето ни клиенти, които са на почивка в Азия избират този вариант.

Разбира се, можем да ви предложим и друга опция. Например, вместо да обикаляте сами, с кола под наем, да се присъедините, само за посещение на конкретни места, към международна група туристи с екскурзовод на английски език.

Имам отговор на всичките 5 въпроса. Сега какво?

Изпратете ни запитване. Попълнете формата, напишете ни вашите отговори на тези 5 въпроса и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Ако нямате толкова време за писане, напишете ни докъде искате да пътувате и ориентировъчен период. Ще ни споделите останалото по телефона.

Вече сте още една крачка по-близо до перфектната почивка. Оттук нататък поемаме ние – “Какао Турс”.