Изнесени ритуали „Сватбени камбани“

Решили сте да кажете заветното „Да“ официално, трепетите и емоциите вече ви владеят и смело мечтаете за своето сватбено приключение? Искате да изживеете приказка, която да разказва от албума историята на голямата ви любов и стандартната церемония не се вписва във вашата представа за сватба.

Как си представяте този толкова значим момент? Малък изнесен ритуал на брега на океана? Пътешествие до другия край на света? Екскурзия до екзотични острови като Малдивите? Потапяне в далечната азиатска култура или пътуване из красивата природа и богато историческо минало на Европа?

Ако вече имате идея за пътешествие и сватбена церемония, свържете се с нас, кажете ни къде искате да се озовете и поставете началото на вашата семейна история.

Заставаме до вас и ако искате да отпразнувате по подобаващ начин годишнината от сватбата си, моминското парти на най-добрата си приятелка, ергенското на близък човек или дори да направите предложение за брак.

Подарете си изнесени ритуали „Сватбени камбани“

Каква е нашата роля по време на вашата сватба или сватбено пътешествие? Имаме ангажимент за всяка малка или по-голяма стъпка – от закупуването на самолетните билети, през настаняването в хотела, до организирането на изнесен ритуал и празнична трапеза.

Предложението ни зависи от вас и начина, по който си представяте преживяването. Гостите, разбира се, са добре дошли.

Пакетът и организацията варират спрямо вашите изисквания: кратък изнесен ритуал в тесен кръг или официална церемония с роднини и приятели.

За кого е подходяща услугата

 • За вас, ако искате нестандартна сватба и изнесен ритуал извън общоприетите рамки.
 • За вас, ако мечтаете за незабравимо пътешествие и сватбена церемония на другия край на света.
 • За вас, ако искате да подновите обетите си на някое екзотично място.
 • За вас, ако искате да направите романтично предложение за брак на тропически остров например.
 • За вас, ако искате да организирате моминско или ергенско парти за скъпи приятели в друга страна.

Разкажете ни как си представяте вашето приключение, за да го направим реалност.

Какви допълнителни услуги можете да очаквате от нас по време на изнесените ритуали „Сватбени камбани“?

Ние от „Какао Турс“ знаем, че специален момент като сватбената церемония може да има нужда от допълнителни удобства, за да стане още по-вълшебен, затова ви ги осигуряваме.

Искате да се възползвате от услугите на гримьор и фризьор, за да сте неустоими? Имате ги. Или очаквате добре организирана фотосесия на фона на красиви панорамни гледки? Мечтаете да видите запечатана радостта си по време на сватбената церемония? За нас не е пречка да ви осигурим професионален фотограф.

Искате тематично организиране на обстановката, украса, DJ или имате конкретни желания за цветови комбинации? Можем да се погрижим да ги получите, където и да решите да пътувате. За да подсигурим плавното протичане на изнесения ритуал, както и за ваше спокойствие, организатор и представител от нашия екип може да пътува с вас.

Планирате забавно ергенско парти и/или сантиментално моминско, с които да кажете „Сбогом“ на досегашния си живот и „Здравей“ на всичко ново и вълнуващо, което ви очаква? Ние ви помагаме в организацията на всяко от тях по време на вашето вълшебно пътешествие.

Напомняме ви, че ако желаете да сключите законен брак на територията на чужда държава, на първо място трябва да съобразите, че легализацията на документи може да отнеме много време, затова е важно да планирате преживяването си по-отрано.

Какво включва организацията на изнесени ритуали „Сватбени камбани“

Можете да получите непринудено преживяване, което да ви създаде незабравими спомени или безупречно изпълнение на всеки детайл – от вас зависи. Ние задаваме рамката, а подробностите уговаряме допълнително. Основните удобства, включени в пакета, са:

 • транспорт – осигуряваме ви самолетни билети, с включени летищни и горивни такси, за отпътуването към мечтаната за вас дестинация;
 • багаж до 20 кг. – знаем, че подобно пътешествие изисква добра подготовка от ваша страна;
 • частен трансфер от летището до хотела и обратно;
 • бутиков хотел или премиум, за да получите престой, изпълнен с лукс и удобства;
 • празничен обяд и/или вечеря;
 • организиране на събитието – според вашата идея, предпочитания и критерии – на място присъстват организатор и представител на нашия екип, които превръщат мечтата ви в реалност.
 • застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие от 10 000 евро на пътник;

Нашия екип иска да ви напомни, че допълнителните удобства по сватбената церемония могат да имат по-високо финансово изражение. Определете своите желания и възможности и се свържете с нас, за да създадем за вас най-съкровената и специална обстановка, в която да си обещаете вечна любов.

Нямаме търпение да организираме вашата различна, нестандартна и вълнуваща сватбена церемония. Позвънете ни или ни пишете, разкажете ни за мечтите си, а ние ще ги направим реалност.

Ако се колебаете дали можем да превърнем изнесения ритуал в незабравима приказка, посетете страницата „Планирайте пътуване“.

Блог за пътешествия и туризъм на “Какао Турс”

В него намирате вдъхновение за нови приключения из целия свят; научавате за уникални забележителности и екзотични дестинации; откривате нови забавления, които трябва да пробвате; започвате да мечтаете за още и повече пътувания.

Сватба в Пунта Кана

Сватба в Пунта Кана

Вълнувате се всеки път, когато се замечтаете за своя сватбен ден. Не искате просто празник, а блян, претворен в реалност. Готови сте да отидете до другия край на света, за да го сбъднете. Представяте си екзотиката на Карибите (Caribbean). Доминикана (Dominican...

read more
Меден месец в Италия

Меден месец в Италия

Всяка двойка разбира романтиката различно, но всички са съгласни, че къде отсядаш е от огромно значение за цялостното прекарване на медения месец. Ние сме ви подготвили 10 романтични места в Италия (Italy), перфектни за новобрачни двойки. Всяко има свой характер и...

read more
Меден месец на Малдивите

Меден месец на Малдивите

Почивка на Малдивите (Maldives) е мечта на повечето хора, а меден месец на Малдивите е мечта на всяка булка. Осъществете вашето бленувано сватбено пътешествие и се откъснете изцяло от реалността. Представяме ви 10 великолепни хотела на Малдивските острови, в които е...

read more
Сватбени церемонии

Сватбени церемонии

Срещнали сте човека, с когото искате да прекарете живота си, получили сте най-романтичното предложение за брак и сега искате да имате “най-” сватба. Разбираме ви, щастието трябва да се празнува, допълва и увеличва. Сигурно имате вече поне 2 – 3 идеи за сватбения си...

read more
Моминско парти

Моминско парти

Моминското парти е важна част от цялото незабравимо преживяване, наречено сватба. Иска ви се да се налудувате, да споделите радостта и вълнението си с най-близките си приятелки, да се впуснете в едно последно самостоятелно приключение преди да тръгнете на...

read more
Сватбено пътешествие

Сватбено пътешествие

Ще ходите ли на сватбено пътешествие? Къде? Това са двата въпроса, които ще чувате често, докато се подготвяте за сватбата. Вероятно си ги задавате и вие. Иска ви се мястото да е специално, екзотично, романтично. Мечтаете за перфектно пътуване и още по-перфектно...

read more
Меден месец

Меден месец

Меденият месец има 2 недостатъка. Първият е, че все някога свършва. Вторият е, че трябва да си изберете едно място, на което да го прекарате, няма как да посетите всички. Изборът никак не е лесен, разбираме го напълно и ви предлагаме да стесните кръга до 9 от...

read more