Тържества и карнавали „Празничен звън“

Идва това време от годината, когато всичко около вас е празнично и магическо, хората са настроени за почивка. Вие работите много, релаксирате рядко и само мисълта да организирате празници или пътуване ви изтощава.

Оставете тази задача на нас. Подарете си празнично пътуване, което ние сме организирали вместо вас. Потопете се в друга атмосфера, опознайте нов град, отидете на карнавал или фестивал, почувствайте магията на непознати за вас начини на празнуване. Ние ви насърчаваме да излезете извън комфорта на дома си, да прекарате страхотно на интересно и вълнуващо място, и да си създадете нови спомени.

Независимо дали става въпрос за Коледа, Нова година, Великден, за лични празници като рожден ден, юбилей и годишнина или за музикални фестивали, тържества и карнавали, пътуване по повод „Празничен звън“ е различен и авантюристичен начин да отбележите събитието.

Ние, от „Какао Турс“ сме помислили за вас.

Подарете си пътуване по повод тържества и карнавали „Празничен звън“

До вас сме, ако мечтаете за пътуване по повод празниците, нестандартни преживявания по време на рождения ден и годишнината или тържествата на дадена страна. За да можете да отдъхнете, да си починете и да не мислите за нищо, ние организираме всичко вместо вас. Имаме ангажимент за всеки детайл, който вероятно бихте пропуснали в бързината.

За кого е подходяща услугата

 • За вас и семейството ви, ако искате да запомните своето пътешествие по повод Коледа, Нова година или Великден, с нещо повече от трапеза и почивни дни без задължения; ако предпочитате да се отдадете на любими занимания и да опитате нещо ново.
 • За вас, ако мечтаете да отпразнувате своя личен празник, рожден ден, юбилей или годишнина по нетрадиционен и интересен начин.
 • За вас, ако искате да посетите дадена страна, за да присъствате на популярни тържества и карнавали. Станете част от карнавала в Рио или във Венеция! Вижте разкошните цветята по време на фестивала в Мадейра и Истанбул! Отидете на Томатина във Валенсия или посетете Октоберфест в Мюнхен!
 • За вас, ако имате огромното желание да прекарате няколко дни из Европа, наслаждавайки се на популярните музикални фестивали на континента.

Кажете ни какъв е поводът, изберете хората, с които да празнувате, останалата част от организацията е наша грижа.

По какъв повод можем да организираме пакет тържества и карнавали „Празничен звън“

 • Нова година. Може би искате да я посрещнете в зимен курорт, да покарате ски или сноуборд, да направите няколко кратки планински разходки и да прекарвате вечерите си пред камината с вино в ръка? Или предпочитате да я приветствате в тропическа страна, да релаксирате на плажа с коктейл в ръка или да се впуснете в авантюристични водни приключения? Само назовете дестинацията!
 • Коледа. Посетете магичните коледни базари на Европа! Разхождайте се, любувайте се на блясъка и светлините, почувствайте уюта на празника, макар и на стотици километри от вкъщи. Порадвайте се на всички дребни неща, които правят Коледа най-топлия празник в годината.
 • Великден и Свети Валентин. Само кажете дали искате да ги посрещнете там, където е сърцето на тези празници и ги почитат, спазвайки традициите, или искате да празнувате по нетрадиционен начин, далеч от дома.
 • Рождени ден или годишнина. Ние организираме всичко вместо вас, само ни кажете какви преживявания желаете. Авантюристични, с активности на открито и нощувка в луксозна вила сред природата? Или предпочитате уединение, спокойствие и релакс в луксозен хотелски комплекс?
 • Карнавали и фестивали. Не се ограничавайте само с репортажи и информация в мрежата за любимите си празненства. Отидете на място и се потопете в тях. Такива тематични събития, са: карнавалът в Рио, фестивалът Холи в Индия, религиозния празник на бикоборството Свети Фермин в Испания.
 • Национални празници. Нямате повод, но имате желание. А също и нужда от глътка свеж въздух. Ние ви предлагаме да използвате почивните дни около нашите национални празници, за да си подарите вълнуваща екскурзия до желана дестинация.

Какво включва организацията на пътуване по повод, тържества и карнавали „Празничен звън“

Избирайки пътуване по повод тържества и карнавали „Празничен звън“, вие получавате удобства, които ви карат да се чувствате специални, помагат ви да си създадете незабравими спомени и емоции по време на празниците:

 • транспорт – включени самолетни билети, летищни и горивни такси. Имате включен багаж с вместимост от 20 кг.;
 • трансфер – може да бъде частен или споделен, в зависимост от вашите предпочитания;
 • хотелско настаняване – премиум или бутиков хотел, за да ви осигурим подобаващо и незабравимо празнично преживяване по време на почивката или тържествата;
 • празничен обяд и/или вечеря;
 • индивидуална програма според вашите интереси – според хобитата, интересите или дестинацията, можем да организираме за вас интересна тематична програма;
 • дистанционно съдействие 24/7 – за да сте спокойни, че има на кого да разчитате, независимо от ситуацията;
 • застраховка „Помощ при пътуване“, които да ви осигурят спокойствие и съдействие, където и да се намирате по света.

Ако искате да организираме вашето незабравимо пътуване по повод празници, тържества, фестивали или лични поводи, свържете се с нас.

Посетете страницата „Планирайте пътуване“, за да разберете как превръщаме вашите желания във вълнуващи нови преживявания.

Блог за пътешествия и туризъм на “Какао Турс”

В него намирате вдъхновение за нови приключения из целия свят; научавате за уникални забележителности и екзотични дестинации; откривате нови забавления, които трябва да пробвате; започвате да мечтаете за още и повече пътувания.

Коледни базари в Германия

Коледни базари в Германия

Историята на коледните базари в Германия датира от XIV – XVI век. Зараждат се като традиционно средство за пазаруване по това време на годината. Няма яснота къде възникват първо, но за кратко се разпространяват из големите градове. Немските коледни базари бързо...

read more
Източноправославен Великден

Източноправославен Великден

Останете верни на източноправославните, великденски традиции и в същото време си подарете ново изживяване. Вижте кои 7 дестинации ви предлагаме да посетите по Великден и планирайте пролетно пътешествие за цялото семейство. Празничен звънБалканиИзточна ЕвропаМосква,...

read more
Свети Валентин в Европа

Свети Валентин в Европа

Две са нещата, необходими за празнуване на свети Валентин – любов и взаимност. Всичко останало е разкошно допълнение към щастието ви. Използвайте празника, за да заздравите връзката си и да споделите още един перфектен ден заедно. Дали ще изненадате партньора си, или...

read more
Великден на Корфу

Великден на Корфу

Пътува ви се за Великден? След дългата зима душата ви жадува за нови впечатления, пейзажи, цветове. От друга страна, Великден е време за семейството, за борене с яйца и традиционна трапеза – не знаете дали ще се чувствате добре далече от дома. Разбираме дилемата ви....

read more
Коледни базари в Европа

Коледни базари в Европа

Апетитът идва с яденето, а коледното настроение с коледните базари. В края на ноември отварят врати почти всички най-посещавани коледни базари в Европа (Europe). Ако все още нямате планове, а празничният ви е дух е забегнал в неизвестна посока, ето къде можете да го...

read more
Великденски круиз

Великденски круиз

Великден в Гърция (Greece) е по-специален и тържествен дори от Коледа. Всеки остров има свои обичаи, които спазва по време на Страстната седмица и на самия празник. Чупене на глинени стомни, пускане на бели гълъби, шествия и карнавали – всички тези непознати у нас...

read more