8 от най-романтичните места за сватбена церемония в чужбина

Срещнали сте човека, с когото искате да прекарете живота си, получили сте най-романтичното предложение за брак и сега искате да имате “най-” сватба. Разбираме ви, щастието трябва да се празнува, допълва и увеличва. Сигурно имате вече поне 2 – 3 идеи за сватбения си ден. Но ако още не сте решили окончателно, вижте нашите предложения за сватбена церемония в чужбина.

Всички са приказни и според нас даже ще ви е трудно да изберете.

Сватбени камбани

Туристически дестинации

Тропически нощи

Лавандуловите полета на Прованс, Франция (Provence, France) – приказен декор за сватбена церемония в чужбина

Лилава земя, теменужени залези, синьо-розови силуети на планини в далечината – лавандуловите полета на Прованс, Франция (Provence, France) са магичен декор за романтична сватба. Въздухът е пълен с упойващи аромати, призрачна, мека светлина обгръща всичко и придава на живота нереален отенък.

Само трябва да изберете място за вашия празник – шато, луксозна вила, стар замък, в някой манастир. Къде искате да се вречете във вечна вярност на половинката си? Предпочитате сватбената церемония да е изнесена директно сред лавандуловите полета? Всичко е възможно. Имайте предвид само, че трябва да планирате сватбата си за юни или юли, когато цъфти лавандулата. За останалото ще се погрижим ние.

Сватба в Гърция (Greece) сред Маслиновите гори на остров Корфу (Corfu)

Кипариси, портокалови и лимонови горички, маслинови гори – Корфу, Гърция (Corfu, Greece) е зелен през цялата година, а времето е топло, приятно и слънчево до късна есен. Островът е очарователен и приключенски настроените двойки няма да сгрешат, ако го изберат като място за сватбата си.

Повечето младоженци се женят в стария град на Корфу, който е запазил изящната си, романтична архитектура. А двойките, за които символиката е важна, избират да си кажат “да” в някоя от многобройните маслинови гори на острова.

Маслиновата клонка е символ на мира и надеждата. С маслинови клонки древните гърци увенчават главите на победителите в Олимпийските игри. Самото дърво маслина пък е символ на живота. То е изключително издръжливо и адаптивно. Корените му се разпрострират надалеч и се вкопчват здраво в земята. Какво по-хубаво от това – да започнете семейния си живот под сянката и закрилата на една маслина?

остров Корфу, Гърция (Corfu, Greece) - подходящ за сватбена церемония в чубжбина

Да пътешестваме заедно! С нас научавате какво и къде по света е най-интересно да се прави и кои са най-красивите и вдъхновяващи места. Ежемесечно получавате и информация за атрактивни и изгодни предложения за пътувания.

Абонирайте се за нашия електронен бюлетин

Сватбена церемония в Италия (Italy) пред златисто-зелените хълмове на Тоскана (Tuscany)

Артистичните натури ще оценят възможността да си кажат “да” в Тоскана, Италия (Tuscany, Italy). Остава да се уточни дали предпочитате великолепната Флоренция (Florence), суровата (по италиански) Сиена (Siena) или очарователното Сан Джиминяно (San Gimignano)? Дали искате да отседнете в някой от най-добрите малки хотели в света, или предпочитате да се ожените във винарна, между лозята и маслините, или си мечтаете за тържествена церемония в някой средновековен замък?

Красивата Тоскана предлага много възможности за организиране на перфектната сватба. Просто се отпуснете, помечтайте, свържете се с нас, за да ви разкажем по-подробно за всяка една.

Изнесен ритуал в Мароко (Morocco) сред пясъчните дюни на пустинята Сахара (Sahara)

Пътешествениците, откривателите, минималистите – всички те ще оценят възможността да започнат приключението, наречено “семеен живот” сред пясъците на Сахара (Sahara).

Семпла церемония с малко гости и разходка с камили веднага след като сте си казали “да”? Много гости, пищна церемония и след това хапване, пийване и танци в големи шатри насред пустинята Сахара в Мароко (Morocco)?

Пустинните пясъци са дързък и предизвикателен избор, независимо как решите да отбележите началото на своя живот като семейство.

Sahara, Zagora, Morocco

Sahara, Zagora, Morocco

Сватбена церемония в Индонезия (Indonesia) на фона на оризовите полета на Бали (Bali)

Сватбена церемония в Бали, Индонезия (Bali, Indonesia) е един от най-успешните опити да се изрази неизразимото – любовта е естествена част от живота и природа с цялата ѝ красота, лекота, тежест, жестокост и милосърдие. Терасираните оризови полета са истинско тържество на човешкото упорство, труд и знание, за което природата се отблагодарява. Какво по-прекрасно място за сватба, ако вярвате, че с внимание, грижа и търпение любовта се справя с всички трудности?

Островът е предпочитана дестинация за сватби, макар че повечето двойки предпочитат да се оженят на плажа. Ако търсите по-нестандартен вариант, оризовите полета са перфектното решение.

Убуд, Бали, Индонезия

Сватбена церемония на изгрев слънце под небе осеяно с балони в Кападокия, Турция (Cappadocia, Türkiye)

Кападокия, Турция (Cappadocia, Türkiye) е като излязла от фантастична приказка, населена с джуджета и феи. Жълто-бяла, с причудливи форми на къщите и комините, с пещери и хълмовете, които примамват и изкушават откривателя във вас и не на последно място – с небе, осеяно с големи, шарени балони. Ако сте почитатели на фантастиката, то това е вашето място за сватба.

Сватбената церемония може да се проведе в балон – малък, за младоженците и двама-трима гости, или голям – за младоженците, семейството и приятелите.

Може да ангажирате луксозен пещерен хотел или да кажете “да” под синьото небе, в което летят огромните, разноцветни балони.

Cappadocia, Turkey

Как работим

 

  1. Казвате ни къде и кога искате да отидете.
  2. Изясняваме точно какъв тип почивка желаете.
  3. Изготвяме оферта и програма според вашия вкус, бюджет и интереси.

Романтична сватба в Танзания (Tanzania) на белите плажове на Занзибар (Zanzibar)

Искате екзотична сватба на романтичен остров с красива природа? Занзибар, Танзания (Zanzibar, Tanzania) е вашето място. Принцът ви може да пристигне на бял кон по белия плаж, можете да яздите заедно по пясъка. Или може да се спрете на луксозен хотел, или на разкошна градина, пълна с красиви, екзотични растения. А представяте ли си сватбената церемония да се проведе на стъклена платформа във водата?

Прочетете статията “7 неща, които да направите докато сте на почивка в Занзибар”, отпуснете се, помечтайте и ни разкажете каква е вашата мечтана сватба – ние ще я организираме.

Белите плажове на Занзибар, Танзания (Zanzibar, Tanzania) - романтичен декор за сватбена церемония в чужбина

Занзибар, Танзания (Zanzibar, Tanzania) - предпочитана дестинация за плажна сватба в чужбина

Сватбена церемония на круизен кораб из фиордите на Флам, Норвегия (Flam, Norway)

Лятото е прекрасен сезон за круиз до Норвежките фиорди (Norwegian Fjords). Имате възможност да разглеждате, да се разхождате, да се спускате с лодка от водопади, да изследвате фиродите по суша и вода. А те са едно от най-красивите природни чудеса на света – заслужава си да ги видите.

Ако искате да си кажете “да” през лятото, помислете дали да не го направите на круизен кораб, между величествение фиорди. Има достатъчно място за всичките ви гости – настанени сте комфортно, луксозно и споделяте заедно не само най-важния ден в живота ви, а цяло приключение.

Прегледайте статията “7 причини да пътувате на круиз из Норвежките фиорди това лято”, добавете и най-важната причина – вашата сватба – и ни се обадете, за да я организираме.

Круиз из Флам, Норвежки фиорди, Норвегия (Flam, Norway) - подходящ декор за сватбена церемония на кораб

Cruise Norway Fjords, Norway

Знаем, че как и къде ще се проведе сватбената церемония е от особена важност за младоженците. Те тръпнат, вълнуват се, искат всичко да е перфектно и неповторимо. И вие имате същите желания? Ако мечтаете за сватба в чужбина, свържете се с нас и ни разкажете повече. Ние ще ви помогнем да я реализирате.

Кажете ни къде и кога искате да пътувате и в рамките на 24 часа ще ви се обадим на посочения от вас телефонен номер, за да уточним какъв тип пътуване си представяте и след това да ви изготвим оферта.

Изпратете запитване

.

Ще харесате още

Круиз Балтийски столици

Круиз Балтийски столици

Опознайте една красива част на Европа (Europe) с богата и интересна история. Запишете се за круиз „Балтийски столици“ и се впуснете в приключение, което ще промени коренно представите ви за тази част от континента. А ние, днес, ще ви разкажем какво...

read more
Хотели в Шарм ел Шейх

Хотели в Шарм ел Шейх

Имате нужда от почивка на море. Но не каква да е, а по-различна и запомняща се. Иска ви се да видите красиви места и да изпробвате нови неща – да се гмуркате сред екзотични рибки и цветни корали, да плавате с лодка с прозрачно дъно или да...

read more
Топ 7 Оман

Топ 7 Оман

Оман (Oman), разположена на Арабския полуостров (Arabian Peninsula) страна, ви среща с източна култура, богата история и природа, съвсем необичайна за нашите географски ширини. Екзотичното крайбрежие ви приветства, необятната пустиня пресъздава...

read more
Eкскурзия в Марсилия

Eкскурзия в Марсилия

Вторият по големина град във Франция (France) се е разлял по хълмовете на Френската ривиера (French Riviera) в очакване на вашите възхитени погледи. Марсилия (Marseille) е честа круизна спирка. От нея лъха на разкош, на бунт, на горещина и страсти....

read more
Остров Джерба

Остров Джерба

Разказвали сме ви за Тунис (Tunisia) и неговите забележителности и бихме препоръчали пътешествие до тази страна на всеки, който иска да усети живота между морето и пустинята. Днес обаче насочваме вниманието ви специално към почивка на остров Джерба...

read more
Какао Турс

Кои сме ние

“Какао Турс” е първата и единствената по рода си туристическа агенция в България, специализирана в организирането на индивидуални поръчкови пътувания. От 2009 г. насам предлагаме tailor-made почивки и екскурзии на нашите клиенти. Грижим се за всичко, свързано с вашата почивка, вие само ѝ се наслаждавате.

.

Последни публикации

Топ 7 Оман

Топ 7 Оман

Оман (Oman), разположена на Арабския полуостров...

Потърсете ни

+359 884 007 076