Туристически услуги

лого елемент в бяло

Почивки в цял свят

Ще организираме пътуване до всяка точка на света, без значение дали това са шумни и динамични мегаполиси или романтични и идилични острови.

Настаняване в луксозни и бутикови хотели

Нашите предложения за настаняване са базирани на богатият ни опит и многобройните контакти в областта на туризма. Ще ви предложим селекция от най-добрите хотели, отговарящи на вашите изисквания и критерии.

Индивидуални пътувания по ваша поръчка

Изберете къде искате да отидете и ние ще ви заведем там. Посочете период на пътуване, транспорт и атракциони, които желаете да посетите и ние ще организираме индивидуално пътуване за вас.

Групови автобусни и самолетни програми

Когато искате да пътувате с приятели или колеги, ние сме готови да направим специална програма за вашата група и да организираме всички детайли по вашето пътуване.

Морски и речни круизни пътувания

За любителите на  корабоплаването предлагаме богат избор от круизи на най-добрите круизни компании. Ще осигурим още и трансфер от и до пристанището на вашето плаване.

Романтични почивки за вашия меден месец

За най-щастливите моменти в живота ви, ще ви предложим най-красивите места на света. Ние ще направим вашата романтична почивка – незабравима.

Семейни почивки със забавления за деца

За най-малките ни клиенти ще подберем подходящите комлекси, в които те да се забавляват, а вие да релаксирате. Ще ви предложим още и посещения на най-големите увеселителни паркове в света.

24/7 съдействие

В случай на нужда по време на вашето пътуване, ние ще ви съдействаме. Разчитайте на нас.