Tailor-made пътувания с "Какао Турс"

поръчкови почивки и екскурзии, “скроени” специално за вас

Навярно на много от вас понятието tailor-made пътуване е непознато, но знаете ли, че все повече хора по света поверяват почивката си на професионалисти, които да изготвят персонализирани програми, специално за тях?

В следващите редове ще ви разкажем повече за това, какво представляват поръчковите оферти и за това, в което повече от 10 години, ние от Какао Турс сме най-добри.

Какво означава tailor-made пътуване?

Безспорно понятието tailor-made вече се e наложило в туристическия бранш навсякъде по света. И както самия превод подсказва, това е поръчкова почивка, “скроена” по вкуса на туриста, точно така, както шивачът шие дреха по мярка на своя клиент. Това е индивидуално и нестандартно пътуване, където всеки детайл от програмата е персонално съобразен с интересите, бюджета и начина на живот на всеки пътешественик.

Навярно вече не се учудвате защо на нашия сайт не виждате цени – няма оферти, няма маршрути, няма групи. Все пак едва ли ще си купите обувки 38-ми номер, ако носите 45-ти.

Обръщайки се към услугите на туристическа агенция, специализирана в tailor-made пътувания, имате свободата да пътувате по свой вкус, да определяте сами ритъма на вашата почивка и посещавате местата, които ви интересуват и вълнуват.

екзотичен плажен хотел
 • Персонализирани оферти по вкус, бюджет и в удобно за клиента време.
 • Без ограничения на период и продължителност на пътуване.
 • Готово решение в най-кратки срокове.
 • Най-подходяща програма, според зададените критерии на търсене, изготвена от професионалисти с богат опит в областта.
 • Избор измежду огромното разнообразие от туристически услуги, предлагани в цял свят.

Сватба на Малдивите, плуване с делфини в Пунта Кана, гмуркане из подводния свят на Червено море, полет с балон над Кападокия, пускане на летящи фенери в Чианг Май или просто семейна почивка в Бали – защо не? Всичко това вече е възможно без да се налага да чакате сформирането на група от непознати. С наша помощ, вие тръгвате на уникално пътешествие, което ще остане в сърцето ви завинаги.

Имате идея за следващото ви пътуване? Или може би не? Без значение. Нашите квалифицирани експерти с дългогодишен опит в туризма ще подберат най-подходящата почивка за вас. Заедно ще обсъдим всяка стъпка по маршрута ви, за да се чувствате комфортно и да останете доволни.

лодка на плажа

Tailor-made програми или групови екскурзии

 • Гъвкавост относно дати, период и продължителност на пътуване.
 • Избор на хотел според вкуса на клиента.
 • Изготвяне на програма съобразно начина на живот и предпочитания на всеки турист по отделно.
 • Маршрут без ангажимент към интересите и ритъма на група случайни непознати.
 • Изготвяне на програма съгласно бюджета на клиента.
 • По-рестриктивни условия на плащане и анулация.

Какво да изберете tailor-made програма или групова екскурзия?

Може би вече и сами се досещате, че tailor-made пътуванията се различават значително от груповите екскурзии. Случвало ли ви се е да прочетете атрактивна на пръв поглед оферта, в която хотелското настанане не ви допада, или датите не са подходящи спрямо вашата годишна отпуска, или престоят ви се струва кратък, а маршрутът натоварен? Сигурни сме, че поне веднъж сте си казали, “Eх, ако можех да пътувам тогава!” или “Да беше със самолет…” или дори “Искаше ми се да видя и Рим…”.

Сега вече имате възможност всичко това да стане реалност и вие сами да избирате датите, периода и продължителността на вашето пътуване. Получавате програма, съобразена с вашата възраст, ритъм и начин на живот, без да се ангажирате с вкусовете и претенциите на непознатите си спътници и да се движите по предварително определен график, който невинаги е удобен за вас.

А цената? Цената е според вашия бюджет. Имате заделена сума и искате да пътувате с кораб по Норвежките фиорди? Нашият екип ще подбере най-подходящия круизен маршрут и ще изготви програма с престой в точката на отплаване без това да наруши семейния бюджет.

Важно е да знаете обаче, че tailor-made пътуванията са с по-рестриктивни условия на резервация и анулация. Обикновено при груповите оферти клиентът плаща депозит – 30% от цялата сума – който често пъти се възстановява в случай, че реши да анулира пътуването си. Но при индивидуалните, поръчкови програми, наличността на отделните услуги може бързо да се изчерпи и цената драстично да се промени. Първоначалното заплащане при резервация е различно – 30 %, 50 %, 70 % дори 100 % от пакетната цена. Сума, която рядко пъти е възвръщаема, а последващи промени са малко възможни или невъзможни.

В тези случаи може да разчитате на застраховката “Отмяна на пътуване”, която възстановява цялата заплатена сума при наличие на застрахователно събитие.

красив екзотичен остров

За кой са подходящи tailor-made пътуванията?

Без значение дали сте на 20 или на 60 години, tailor-made почивките са подходящи за туристи от всички възрасти. Дали желаете романтичен уикенд в Париж или семейна ваканция в Анталия, за вас няма граници.

Ежедневието ви е напрегнато и задачите не свършват. Не може да планирате, нито да се включите към група организирани туристи, но ви се отваря възможност да избягате от сивото ежедневие за няколко дни. В този случай на помощ идват tailor-made специалистите, които ще изготвят програма за удобния от вас период на пътуване.

Може да отсъствате само юли и август, или между 14 и 30 число на месеца? Или работите, когато другите почиват? Няма проблеми, Какао Турс ще организира вашата ваканция.

Командировки, бизнес пътувания, фирмени партита, ние ще се справим и с това.

 

Абонирайте се за нашия бюлетин

Да пътешестваме заедно! С нас научавате какво и къде по света е най-интересно да се прави и кои са най-красивите и вдъхновяващи места. Ежемесечно получавате и информация за атрактивни и изгодни предложения за пътувания.

 • За туристи от всички възрасти.
 • За семейства с деца и двойки без деца.
 • За хората с ограничено време.
 • За тези, които могат да пътуват само във фиксиран период от месеца или годината.
 • За бизнес пътувания с настаняване в центъра на събитията.
 • За фирмени партита, обучения и тийм билдинги.

Каква е цената на едно поръчково пътуване?

Вероятно персонално организирано пътуване по ваш вкус ви звучи скъпо. Но преди да затворите страницата ще поясним, че това не винаги е така. При tailor-made почивките от особено значение е периода на закупуване и вида на услугите, включени в пакета.

Основните ни цели са две: да подготвим най-подходящото предложение според зададените от вас критерии и да балансираме между цената на отделните му компоненти.

Желаем още да поясним, че както няма два еднакви костюма ушити по поръчка, така две различни семейства няма да получат една и съща оферта дори и да пътуват по едно и също направление. Причината е, че имаме различен брой туристи, които пътуват по различно време, предпочитат различен тип хотели и разполагат с различен бюджет. Цената при tailor-made пътуванията е динамична, влияе се от реалните наличности към момента на запитване и често пъти е обвързана с условията на заплащане и анулация.

Изготвянето на персонализирана оферта отнема от 24 часа до 1 седмица, според сложността на маршрута, видовете туристически услуги и изискванията на клиента. И въпреки, че времето за съставянето им не е малко, услугата към момента е все още безплатна.

Tailor-made почивките може да бъдат предварително планирани с няколко месеца напред, а може да бъдат изготвени и в последната минута. Но ако търсите качество и удобство на по-добра цена, заложете на ранните записвания. Добрите предложения се изчерпват бързо, а възможностите за първокласно пътуване малко преди тръгване са оскъдни и скъпи.

 • Оферта, съобразена с реални наличности към момента на запитване.
 • Ценово изменение според брой пътници, траспорт, период на закупуване и анулационни условия.
 • Предимство при “ранни записвания” пред резервации в “последната минута”.
екзотична птица

Защо да се свържете с туристическа агенция за вашата резервация?

Навярно се питате защо да резервирате tailor-made пътуване през туристическа агенция, когато може да се справите и сами? Онлайн резевационните системи са безброй, плащането става на момента, не е необходима комуникация с никого, а цялата информация е само на клик разстояние.

Но дали във века на дигиталните технологии информацията често пъти не е дезинформация, а лесно манманипулируемите търсачки не издигат в култ псевдо специалисти, блогъри и влогъри? Нима не искате да прекарате повече време с близките си вместо часове наред да сравнявате цени на хотели? Нима не желаете да се насладите на почивката си без да се притеснявате за непредвидени ситуации?

Нашият екип от високо-квалифицирани специалисти ще ви поднесе нужната информация, позовавайки се на дългогодишен опит и лични впечатления. Ние, също като вас, пътуваме и опознаваме света повече от 20 години. Развиваме се, учим всекидневно и ще продължим да ви радваме, защото вярваме че малките неща правят живота по-хубав. С нас може да бъдете спокойни по време на път и, в случай на нужда, да разчитате на съдействие ни 24 часа в денонощието, 7 дни в седмица.

Как работим

 

  1. Свързвате се с нас по e-mail или попълвате формата за запитване.
  2. Отговаряте на нашите въпроси по телефон или на място в офиса.
  3. Запознавате се детайлно с изпратеното на e-mail персонализирано предложение.
  4. Изпращате данните си за резервация на избрания от вас пакет.
  5. Заплащате услугата съгласно условията за резервация.

+359 884 007 076

приключение
 • Спестявате време и усилия.
 • Клиентът получава пакетна цена, включваща всички услуги без скрити разходи.
 • Изготвената индивидуална програма е пречупена през погледа на опитен професионалист.
 • Туристите може да разчитат на спокойно пътуване с дистанционо обслужване 24/7.

С какво трябва да сте предварително наясно, за да получите tailor-made оферта?

Заинтригувахме ли ви? Имате нужда от почивка и желаете нестандартна програма? Но с какво трябва да сте наясно преди да се обърнете към нас?

Обсъдете със семейство, приятели или колеги кога и къде желаете да пътувате. Споделете предпочитанията си за транспорт, хотел и допълнителни услуги на място. Определете бюджет! И не на последно място преценете готовността си за резервация и плащане. Вероятността да получите различни оферти в различните периоди на запитване е голяма.

 • Период на пътуване.
 • Брой и възраст на всички участници.
 • Транспорт на място.
 • Категория и изисвания към хотелското настаняване.
 • Разполагаем бюджет.
 • Допълнителни услуги и изисквания.
 • Готовност за плащане на 50 % – 70 % депозит до ден след изпратеното предложение.
залез над Дубай

Изпратете запитване

Ако искате нещо различно, нещо уникално, екстравагантно или дори скандално, ако не обичате да минавате по утъпканите пътеки и припознавате себе си като нестандартен турист, потърсете ни! Ние сме на ваше разположение!

.